Over ons

Sjaak van der Blom | Lijstenmaker
Sinds 1965 gevestigd in Gorinchem.

De lijstenmakerij biedt een uitgebreid assortiment van hoogstaande kwaliteit, zowel in modern als klassiek. Met ruim 1000 lijsten en 300 kleuren passe-partouts beschikken wij over de grootste collectie in de wijde omgeving. Dit tezamen met ons vakmanschap geven u de mogelijkheid om uw kostbare werk perfect te laten inlijsten.

Lijsten maken is een bijzonder vak.

Het vervaardigen van lijsten is, net als restaureren en conserveren een bijzonder vak. Voor ons bestaat vakmanschap ook uit het het vinden van een lijst die aansluit bij wat u in gedachten had. Wat we inlijsten, restaureren en conserveren vertegenwoordigt veelal grote waarde. Zeker omdat u persoonlijk waarde hecht aan dat wat u wilt laten inlijsten. Het vertrouwen dat u in ons stelt is voor ons daarom één van onze belangrijkste drijfveren. U bent bij ons aan het juiste adres. Zowel voor de particulier, bedrijf, kunstenaar of galerie.

Wat kunnen wij voor u doen?
Hieronder een opsomming van onze werkzaamheden. Wij willen u liever uitnodigen voor een bezoek aan onze lijstenmakerij om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.
U bent van harte welkom.

Onze werkzaamheden:
* Inlijsten
* Conserverend inlijsten
* Standaard lijsten per stuk of grote oplage
* Passe-partouts snijden
* Schilderijen schoonmaken en restaureren